Vad vi gör

Våra kunders företag mår bra och växer!

 

Baker Tilly Asplunds erbjuder helhetslösningar inom företagets ekonomi och administration. Vi har hög kompetens inom redovisning, revision, löner, deklarationer och rådgivning. Därför betyder samarbete med oss högklassiga tjänster och trygghet inom ekonomi.

Vi tar ansvar över hela ekonomifunktionen och erbjuder effektiva lösningar för att du som kund ska kunna koncentrera dig på det du kan bäst – din verksamhet. Oavsett bransch eller företagets storlek, finns vi där för att hjälpa till och anpassar våra tjänster enligt varje företags specifika behov.

Vi ser oss själva som föregångare inom branschen och vill gärna ge dig referenser från våra otaliga nöjda kunder. Vår dörr står alltid öppen så du är varmt välkommen när som helst för att hälsa på och fika med oss!

Revision

Bokföring

Bokslut och årsredovisning

Löner

Deklaration och skatt

Rådgivning

Revision

Vi är experter på att granska din verksamhet och bokföring. Revisionen innebär att vi analyserar möjligheter och risker i ditt företag för att kunna ge dig det stöd din verksamhet behöver för att utvecklas. Det viktigaste för oss är att skapa trygghet till dig som företagare. Att anlita oss för revisionstjänster förmedlar dessutom pålitlighet till dina kunder, investerare, banker, myndigheter och leverantörer.

För oss är integritet och professionalitet avgörande delar av revision. Vi respekterar den gällande lagstiftningen och kvalitetssäkrar informationen i revisionsberättelsen. Våra skickliga medarbetare anpassar processen efter kundens behov och bidrar med rekommendationer och råd för just ditt företag.

Bokföring

Vi kan våra siffror! Vårt erfarna team sköter bokföringen åt dig så att du får detta viktiga arbete gjort på ett pålitligt sätt. Med oss får du som företagare en enklare vardag, oavsett branschen där du medverkar eller företagets storlek.

Bokföring hos Baker Tilly innebär smidighet och trygga digitala lösningar. Vi garanterar en kvalitetssäkrad och enkel bokföringsprocess som sker på dina villkor – du bestämmer om vi sköter all bokföring eller bara några specifika delar. Eftersom vi arbetar med molnbaserade lösningar får du enkelt tillgång till vårt system var du än befinner dig.

Bokslut och årsredovisning

Det är värt att anlita oss för ditt bokslut och årsredovisning – då får du sköta din verksamhet och slipper själv stressa över dessa tidskrävande processer. Med vår expertis garanterar vi ett korrekt bokslut som följer skatte- och redovisningsregler. På vägen ger vi dig goda råd om anpassade lösningar för just ditt företag.

Ständig utveckling är en viktig del av våra processer och vi strävar efter att hålla oss uppdaterade på förändringar inom branschen. Du kan lita på vårt kompetenta team som alltid levererar – såklart tryggt och i tid.

Löner

Vi har utvecklat effektiva lönerutiner som innebär att löneutbetalning alltid sker rätt och i tid, oberoende av semester eller sjukdom. Våra smarta löneprogram effektiviserar utbetalning av lön samt rapportering.

Vårt team hanterar dina löner i den omfattning som känns bra för dig. Vi jobbar gärna som din externa löneavdelning, och sköter hela processen, men kan även ta över mindre delar av din lönehantering. Vi behandlar alltid konfidentiell information på ett lämpligt sätt.

Anlita oss för en smart och smidig lönehantering i ditt företag!

Deklaration och skatt

Vi har spetskompetens även inom deklaration och skatt. Genom oss får du en säker hantering av alla skatterelaterade frågor och professionell rådgivning. Tillsammans minimerar vi risker och hittar de rätta lösningarna som passar just ditt företag.

Speciellt inom detta område ska man hitta rätt på en gång – därför är Baker Tillys kompetenta team det enkla och riskfria alternativet för dig. Dessutom hjälper vi gärna till med din privata deklaration eller skattefrågor.

Våra skatteexperters ständiga kompetensutveckling garanterar att vi gör skillnad för din verksamhet – kontakta oss för mer information!

Rådgivning

Vi är din trygga partner i alla strategiska frågor som gäller din verksamhet. Då du vill analysera ditt företags framtid, utvecklingsmöjligheter eller annat, delar vi gärna med oss av vår kunskap. Många gånger kan en extern person se andra möjligheter och risker än de som jobbar med samma utmaningar varje dag.

Vill du starta, köpa eller sälja din egen verksamhet, ger vi dig professionella råd. Eller när du tänker på att ta in nya delägare, har problem med lönsamheten, känner dig fast med strategin… Oavsett situation, finns våra rådgivare där för att hjälpa till. Vi har kunder inom många olika branscher och ett brett kontaktnät som garanterar vår övergripande analysförmåga.

Våra experter har stor erfarenhet från företagsvärlden, och precis som ni äger och driver vi vårt företag lokalt – hör av dig så hittar vi de lösningar som passar din situation!

Baker Tilly Asplunds AB is a member of the global network of Baker Tilly International Ltd., the members of which are separate and independent legal entities.
Här kan du läsa våra villkor och vår integritetspolicy.

Producerad av Jo Kommunikation